Subscribe

Pervaze Ferestre – Glaf

Pervaze ferestre, glaf fereastra

Utilizeaza accesoriile STAR STONE pentru: terase si balcon. Glafurile si pervazele pot fi folosite atat la terase, fereste, balcoane cat si pentru gard dand o nota eleganta si distinsa proiectului dvs. Produsele sunt colorate si armate in masa nemaifiind necesara vopsirea lor.

particularitati-pervaze-ferestre1-700px
Pervaze_Ferestre_85x22x2_1650px

Pervaz fereastra – 85x22x2 cm

Pervaze_Ferestre_120x40x2_1650px

Pervaz fereastra – 120x40x2 cm

Produsele pe care le alegeti pentru decorarea terasei, ferestrei sau a gradinii dumneavoastra reprezinta o decizie pe termen lung, de aceea este esential sa beneficiati de cea mai buna consultanta. Pentru a va oferi solutia optima de amenajare, colaboram cu firme din domeniul peisagisticii, precum si din domeniul constructiilor.

Design & utilitate – pervaze, glaf

Pervazele sunt esentiale pentru protejarea peretelui sau a ferestrei, completand cu succes decorul din interoriul locuintei sau exteriorul acesteia. Pervazele sau glafurile noastre sunt disponibile in sase culori. Astfel, gama de culori variata asigura un acord perfect cu designul dumneavoastra interior sau exterior. Produsele noastre sunt rezistente la socurile mecanice, au fost testate la 28 de cicluri de inghet-dezghet. Nu apar crapaturi, sunt foarte rezistente la uzura, datorita procesului de fabricatie, fiind produse vibrocomprimate cu rezistenta de pana la 3 ori mare ca si a betonului turnat. Glafurile nu necesita intretinere ulterioara pentru a-si pastra aspectul. In afara aspectului, utilitatea are un cuvant mare de spus, forma glafului este special proiectata pentru scurgerea optima a apei.

 In functie de necesitatile dvs. putem realiza la comanda capace de interval si aticuri pentru terase de alte dimensiuni si forme.Glaf.


Galerie foto Pervaz / Glaf Fereastra


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+