Subscribe

Caramida aparenta sau decorativa Masterbrick

Share Button

Caramida aparenta sau decorativa, reprezinta modul de a redefini un ambient prietenos si plin de caldura, desi pare un lucru banal la prima vedere, lumea in care traim are nevoie de prietenie. Redefinirea fatadei unei case sau interiorul acesteia cu caramida decorativa a devenit in ultima perioada un material popular.Caramida aparenta, caramida decorativa, caramida aparenta pret

Caramida aparenta sau decorativa, ofera caldura, frumusetea si prestigiul unei pietre naturale, dar care este mult mai usoara, mai simplu si mai rapid de montat. Caramida decorativa vine sa rezolve nenumaratele probleme de gust, cand trebuie sa finisam interioarele mai pretentioase precum crama sau mansarda. Tencuiala simpla in aceste locuri este total nepotrivita, de aceea decorarea cu caramida aparenta sau decorativa este un pas firesc. Modelele si culorile de caramida aparenta sunt numeroase, iar in continuare o sa le enumaram: Antique, Brown, Sienna, Khaki, Firebrick, si Peru.

Tot mai multi arhitecti si ingineri recomanda caramida aparenta pentru decorarea suprafetelor exterioare si interioare, ca piesa de pavaj, dar si pentru faptul ca se intretin usor, la exterior se recomanda sa fie tratate cu o solutie impermeabilizanta.

Caraminda aparenta a fost creata pentru a satisface nevoile persoanelor care apreciaza valoarea estetica a caramizii, ea fiind destinata placarii fatedelor, a zidurilor de imprejmuire, peretilor interiori, semineelor, arcadelor etc.

Utilizand culorile de caramida aparenta Antique, Brown, Sienna, Khaki, Firebrick, si Peru puteti innobila aspectul oricarei cladiri. Caramida decorativa va ajuta sa intretineti cu usurinta fata oricarui imobil.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+