Subscribe

Luna in Crestere – Rising Moon

Share Button

Luna in Crestere (Rising Moon) este un pavilion temporar conceput pentru a servi ca un punct de atractie pe timpul Festivalului de Toamna din Hong Kong 2013. Se reinterpreteaza lanternele de hartie traditionale, cu sticle de plastic reciclate, creand in acelasi timp o Luna sintetica, promovand astfel mesajul de protectie a mediului. Luna in Crestere a oferit un impact vizual puternic, cu efecte de lumini si sunet, la exterior si interior. Proiectul a primit Premiul de Aur la competitia ‘Lantern Wonderland Design’ din Mai 2013.

Luna-in-Crestere-Rising-Moon-01

Timp de mai multe sute de ani, este o traditie Chineza de a sarbatori Festivalul Toamnei, de a se reuni familia si prietenii sub luna plina, o data pe an, un simbol al Reuniunii. Cu o astfel de traditie si folclor, Luna a fost intotdeauna principalul obiectiv in timpul Festivalului de Toamna, devenind mai luminos, mai mare in dimensiune si un cerc perfect in timpul lunii pline. Conceptul este de a aduce Luna mai aproape de suprafața parcului Victoria, care ofera vizitatorilor un impact vizual dinamic, o Luna sintetica.

Luna-in-Crestere-Rising-Moon-02

Luna in Crestere este compusa dintr-o structura de dom de otel, bazata pe designul domului geodezic cu module triunghiulare. Vizitatorii pot experimenta cladire, pe cararea care trece prin pavilion. Cladirea are 20 de metri in diametru si 10 metri in inaltime, spatiu interior sferic și de asemenea, o deschidere in acoperis pentru a permite ca luna sa straluceasca in pavilion pe timp de noapte.

Luna-in-Crestere-Rising-Moon-03

Luna-in-Crestere-Rising-Moon-04

Luna-in-Crestere-Rising-Moon-05

Luna-in-Crestere-Rising-Moon-06Sursa: contemporist.com

Design: Daydreamers Design

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+