Subscribe

Resedinta Artmore – Singapore

Share Button

In ultimii ani, din cauza blocurilor rezidentiale inalte, Asia a suferit o transformare semnificativa. Nu doar blocurile turn care samana foarte mult una cu alta, se inalta spre cer in cele mai multe orase din Asia. O noua generatie de blocuri zgarie-norii ofera acum siluete estetice, singulare si care includ spatii de locuit confortabile, gradini amenajate atractiv si o serie de facilitati pentru rezidenti.

1

Resedinta Ardmore din Singapore, este unul dintre aceste noi turnuri rezidentiale . Situat intr-o locație excelenta in apropiere de zona comerciala de lux Orchard Road, Resedinta Ardmore se bucura atat de cresterea panoramei orasului Singapore cat si de zonele vaste de verdeata din jur.

2

Conceptul de baza pentru proiectarea celor 36 de etaje, blocul rezidential de 17.178 mp este un raspuns de arhitectura multi-strat pentru peisajul natural inerent al “Garden City” din Singapore. Acest concept peisagistic este integrat in design prin intermediul a patru mari detalii: articularea fatadei, care prin detalierea sa creeaza diferite texturi organice si modele; vederile largi asupra orasului au fost posibile cu ajutorul suprafetelor mari vitrate, ferestrelor enorme si da blacoanelor duble in inaltime; conceptul de interior adoptat “piesaj viu” pentru proiectarea celor doua tipuri de apartamente, precum si introducerea de transparenta si conectivitate la gradinile de la nivelul solului prin intermediul unei structuri ridicate sustinute de un cadru deschis.

3

Fatada Resedintei Ardmore este derivata din caracteristicile de micro-proiectare care impletesc elemente structurale, cum ar fi ferestrele mari si balcoane intr-o singura linie continua. Modelul fatada se repeta la fiecare patru etaje ale cladirii, in timp ce sticla rotunda creeaza coloanele din colturi, ascunzand vizual spatiile interioare cu balcoanele exterioare. Linii si suprafete se impletesc de-a lungul apartmentelor, care incorporeaza perfect razele solare, de asemenea, asigurandu-se ca, calitatile interioare ale apartamentelor si aspectul exterior al cladirii formeaza impreună un tot unitar.

4

Apartamentele din Resedinta Ardmore intruchipeaza ideea de “peisaj viu”. Spatiile functionale sunt redefinite si extinse la conceptul de peisaj de viata, oferind posibilitatea de functionalitate schimbatoare pentru ocupanti. O experienta interioara-exterioara de viata se realizează prin includerea de ferestre mari si balcoane cu inaltime dubla in toate resedințele .

6

Primul nivel rezidential din Resedinta Ardmore este situat la etajul al optulea al cladirii. Prin urmare, un cadru deschis este introdus la baza turnului ridicat, care permite conectivitate completa si transparenta de-a lungul peisajului de la nivelul solului, in acelasi timp cu facilitatile de agrement comune.

7

Sursa: contemporist.com

Design: UNStudio

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+