Subscribe

Split-Face 3, 5, 10 din travertin – transformati ambientul interior si exterior la nivel de arta!

Share Button

STAR STONE a lansat Split-Face travertin, un nou produs pentru decorarea peretilor interiori si exteriori, stalpilor si gardurilor din beton. Amenajarile cu piatra decorativa sunt reteta unei decoratiuni superioare si de durata. Produsul imbina designul cu utilitatea, dar asigura si durata de viata pentru multe generatii de acum incolo.

Split-Face travertin se monteaza facil pentru ca este un produs panelat, salveaza in acelasi timp si costurile cu punerea in opera, iar lucrarea finala este perfecta! Produsul este realizat din piatra compozita, fiind superior pietrei naturale. Rolul lui Split-Face travertin este de a transfoma ambientul exterior si interior la nivel de arta.

 

Split-Face travertin vine in sprijinul designerilor cat si al constructorilor sprijindu-i sa creeze proiecte unice,  oferind in acelasi timp eleganta, armonie, stil, perfectiune si durabilitate.

 

split, face, travertine, piatra, amenajari interioare, marmura, decorativa interior, decoratiuni de interior, placari, interioare case, decoratii interioare, piatra naturala, decorativa exterior, decorativa de exterior, piatra de vanzare, piatra de pret, piatra decorativa, pret decorativa, marmura granit, amenajari curti, piatra cubica

Despre STAR STONE

Cu peste 1.000.000 de produse vandute, Compania STAR STONE si-a construit reputatia prin calitate si onestitate devenind astazi furnizorul dumneavoastra de dale pentru pavaj, pavele, pavaj, piatra decorativa, caramida aparenta, borduri pentru piscine, accesorii gard, terase si balcoane.

Produsele originale STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu rezistenta de pana la 3 ori mare ca si a betonului turnat. Am definit responsabilitatea si respectul pentru client, demostrand ca produsele noastre rezista la 28 de cicluri inghet – dezghet!

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+