Subscribe

Va invitam sa ne vizitati la EXPO CASA MEA 2014

Share Button

EXPO CASA MEA, evenimentul expoziţional de home & deco dedicat complet casei, aflat anul acesta la a treia ediție, își întâmpină vizitatorii cu cea mai largă şi diversă paletă de produse, consiliere în amenajarea locuinței și workshopuri gratuite de design și arhitectură.  Târgul se desfășoară în perioada 8 – 11 Mai 2014, în cadrul Complexului ROMAERO Băneasa.

EXPO CASA MEA 2014

EXPO CASA MEA 2014

Descarca invitatia la targ A4

Anul acesta, la EXPO CASA MEA, firme prestigioase din domeniul construcțiilor, finisajelor și amenajărilor interioare se vor întrece să ofere calitate şi preţ pe măsură nevoilor tot mai exigente ale cumpărătorilor.

Vizitatorii vor avea parte de consiliere gratuită din partea designerilor și arhitecților prezenți la târg, în cadrul workshopurilor despre amenajarea spațiilor mici, combinarea culorilor, proiecții 3D sau transformarea și reutilizarea obiectelor vechi.

Standurile expoziționale au fost create de arhitectul George Tatulea și reprezintă o zonă de zi, una de bucătărie, o zonă de servit masa și una multifuncțională, astfel încât vizitatorii să găsescă cu ușurință produsele de care au nevoie.

Târgul include și un sector dedicat familiei, iar părinții care vor dori să vină la târg însoțiți de copii vor găsi aici spații de joacă pentru cei mici.

De asemenea, vizitatorii au ocazia să câștige premii zilnice la Tombola Vizitatorului.

Printre expozanții de anul acesta se numără: Gada Ceramic, Fenestela, Hormann, Szel Mob, Amber Technologies, Luxus Garten, Adversar design, Deco Studio, Top Wood și mulți alții.

Târgul Internaţional de materiale de construcţii, finisaje, soluţii de renovare şi decoraţiuni pentru locuinţe EXPO CASA MEA este organizat anual de  trustul de presă Medien Holding, în parteneriat cu Nexidian International Consulting.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+