Subscribe

Design centre comerciale

Luna in Crestere – Rising Moon

Luna in Crestere (Rising Moon) este un pavilion temporar conceput pentru a servi ca un punct de atractie pe timpul Festivalului de Toamna din Hong Kong 2013. Se reinterpreteaza lanternele de hartie traditionale, cu sticle de plastic reciclate, creand in acelasi timp o Luna sintetica, promovand astfel mesajul de protectie a mediului. Luna in Crestere a oferit un impact vizual puternic, cu efecte de lumini si sunet, la exterior si interior. Proiectul a primit Premiul de Aur la competitia ‘Lantern Wonderland Design’ din Mai 2013.

Citeste tot articolul

Marele Muzeu al Africii (Algiers, Algeria)

‘Marele Muzeu al Africii‘ din Algiers, Algeria, a fost conceput de catre ‘UNStudio Design‘ ca un amalgam de istorie, geografie, ecologie, cultura si se vrea a fi un impuls modern sensibil.

Citeste tot articolul

Centrul cultural Heydar Aliyev

Centrul cultural Heydar Aliyev gazduieste o varietate de programe culturale , designul sau este o abatere de la arhitectura rigida și de cele mai multe ori monumentala a fostei Uniuni Sovietice, care este foarte raspandita in Baku – Azerbaidjan. Cladirea aspira sa-si exprime sensibilitatea si diversitatea culturii Azery .

Citeste tot articolul

Cladirea peste din Shanghai

Situata in mijlocul unui lac artificial din zona de sud-est a orasului Shanghai – China, cladirea a fost prima din cele cinci cadiri comerciale planificate sa fie construite in zona, ca un reper de dezvoltare. Forma circulara a cladirii care are cinci etaje, a fost determinata in raport cu malul marii, oferind o vedere de 270° a lacului. Datorita locatiei sale unice, la extremitatea peninsulei, designul aminteste vizitatorilor de un far.

Citeste tot articolul

Balustrada le da bataie de cap unor muncitori?

Balustrada scari

Intial cand privesti imaginea alaturata ai impresia ca este vorba de un proiect special, si se pare ca asa si este.

Citeste tot articolul

Impresionant? Un cuvant mic pentru a defini centrul comercial Hanjie Wanda

centru comercial impresionant

Hanjie Wanda Square este un centru comercial de lux, situat in China, cu o suprafata enorma de 22630 de metri patrati. Fatada centrului comercial este iluminata cu numeroase becuri, efectul fiind impresionant, de fapt se poate observa si in imagini. Design-ul centrului comercial Hanjie Wanda Square a fost realizat de 20 de designeri de la Unstudio. Constructia centrului a inceput in 2011 si se va finaliza in 2013.  

Citeste tot articolul


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+