Subscribe

Design industrial

Centrul pentru Inginerie Virtuala – Stuttgart, Germania

Situat in campusul de cercetare de la Institutul Fraunhofer din Stuttgart Vaihingen – Germania, Centrul pentru Inginerie Virtual (ZVE), specializat in investigarea diferitelor fluxuri de lucru multidisciplinare a fost concput de catre UNStudio care a lucrat la serviciile de arhitectură in colaborare cu ASPlan din Kaiserslautern.

Citeste tot articolul

Cladirea Feliata – Chengdu, China

In centrul orasului Chengdu din China, la intersectia strazii Ring Roar si Ren Ming Nam Road, gasim Cladirea Feliata, mai multe blocuri cu forme ciudate avand in mijloc o piata publica larga, cu functii diferite. Crearea unui spatiu public metropolitan in loc de zgarie-nori, acest proiect de trei milioane de metri patrati, isi ia forma din distribuirea luminii naturale. Structura cladirii este din beton alb, organizata in sase cladiri cu deschidere mare, in timp ce sectiunile “taiate” sunt din sticla.

Citeste tot articolul

Centrul cultural Heydar Aliyev

Centrul cultural Heydar Aliyev gazduieste o varietate de programe culturale , designul sau este o abatere de la arhitectura rigida și de cele mai multe ori monumentala a fostei Uniuni Sovietice, care este foarte raspandita in Baku – Azerbaidjan. Cladirea aspira sa-si exprime sensibilitatea si diversitatea culturii Azery .

Citeste tot articolul

Cladirea peste din Shanghai

Situata in mijlocul unui lac artificial din zona de sud-est a orasului Shanghai – China, cladirea a fost prima din cele cinci cadiri comerciale planificate sa fie construite in zona, ca un reper de dezvoltare. Forma circulara a cladirii care are cinci etaje, a fost determinata in raport cu malul marii, oferind o vedere de 270° a lacului. Datorita locatiei sale unice, la extremitatea peninsulei, designul aminteste vizitatorilor de un far.

Citeste tot articolul

O geometrie extrem de sofisticata: muzeul Mercedes-Benz

Muzeul Mercedes-Benz

Daca apreciati marca Mercedes-Benz, STAR STONE va propune sa vizitati muzeul marcii din Stuttgart Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart, Germania, este o adevarata opera de arta din punct de vedere structural, designul fiind precedat de o geometrie sofisticata. In anul 2001 s-a inceput realizarea muzeului Mercedes-Benz si s-a finalizat in 2006. Suprafata de constructie este colosala, 35.000 de metri patrati. Partea amuzanta: muzeul este localizat pe strada Mercedes numarul 100. Muzeul include un restaurant, birouri, shop si amfiteatru pentru spectacole. 

Citeste tot articolul

Pavele pentru realizarea unei table de sah

pavele pentru tabla sah

Sa mergi pe artera pietonala a orasului si sa joci sah pe o tabla de sah de 10 pe 10 metri este o provocare mai ales intre prieteni. Desigur, cu prietenii putem juca sah la un clic distanta pe orice calculator care are o legatura la Internet, dar ideea de a juca sah pe o tabla imensa in centrul orasului sau intr-un parc pare mult mai interesanta.

Citeste tot articolul

“Invazia” furnicilor

Invazia furniciilor

Furnicile patrund in general primavara prin toate locurile posibile si imposibile in cautare de alimente. O sa va povestesc putin despre proiectul lui Henk Hofstra.

Citeste tot articolul

Capace de rigola personalizate

Capac rigola litere

Tocmai ti-ai terminat de finalizat curtea sau piscina si brusc realizezi ca ai nevoie de capace pentru rigola. Ei bine, exista multe modele, dar capacele de rigola cu litere sau cifre va permit sa va personalizati cu adevarat rigola din curte sau de la piscina. Daca vorbim de un spatiu public, s-ar putea inscrie numele bulevardului spre exemplu.

Citeste tot articolul

OFFUGO – sistemul minimalist de parcare a bicicletelor in spatiile publice

sistem parcare pentru spatii publice alaturi de dale de pavaj

Prestigiosul iF concept design awards, a premiat in acest an sistemul OFFUGO de parcare al bicicletelor.

Citeste tot articolul


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+