Subscribe

Design pentru acasa

Bibeloul de la bunica a expirat!

promotii, piatra, dale, pavaj, pavele

Vremea bibelourilor poate ca a trecut, poate ca nu. Cei drept, obiectele decorative din casa sunt necesare pentru a rupe monotonia din camere. Designerul Arthur al carui site il gasiti aici arthur-xin.com,   a “inghetat” un peste in forma unui cub. Cubul de “gheata” este o iluzie, care ii va dezamagii pe copii, dar le va incanta pe mame pentru ca au achiztionat un obiect de mare arta pentru ambientul casei.    

Citeste tot articolul

Dusul viitorului

  Designer-ul Marco Antonio Esquiró San Román a realizat cabina de dus “Sshower” pentru compania Roca. Cabina integreaza senzori care detecteaza automat daca esti sub dus sau daca ai terminat si ai plecat la lucru. Asadar nu trebuie sa iti bati capul cu inchisul si deschisul apei. De asemenea, cabina regleaza temperatura apei in functie de temperatura corpului uman.  Dar lucrurile nu se opresc aici. In timp ce esti la dus pe ecranul tactil poti sa afli cum e vremea, sa te uiti la stiri, esti la curent cu […]

Citeste tot articolul

Narcisele, flori de primavara nelipsite din gradinile noastre

Alaturi de lalele, zambile sau irisi, narcisele sunt flori de primavara care nu lipsesc aproape din nicio gradina, fie ea clasica, moderna sau rustica. Aceasta si pentru ca exista zeci de varietati din care iubitorii florilor pot sa si le aleaga pe cele preferate. Denumirea stiintifica: Narcissus cyclamineus Denumirea populara: Narcisa Familia: Amarylidaceae Varietati Exista sute de specii, soiuri si hibrizi de narcise dintre care amintim Narcissus poeticus, Narcissus cyclamineus, Narcissus pseudonarcissus, Narcissus moschatos. Origine si raspandire Zona de origine a narciselor este considerat bazinul Marii Mediteraneene de unde […]

Citeste tot articolul

Cum amenajezi usor camera copilului tau

Camera copilului este spatiul frumoaselor amintiri ale copilariei. Aici, copilul se bucura de lucrurile marunte, se joaca si invata sa fie omul de maine. Primii 7 ani din viata lui sunt esentiali, iar camera este locul unde copilul petrece cel mai mult timp. De aceea, decorul camerei copilului joaca un rol important in dezvoltarea personalitatii lui. Modelele de tapet decorativ te ajuta sa amenajezi camera copilului asa cum ti-ai dorit. Iata cateva elemente de care sa tii cont pentru decor.  1. Culoare, culoare, culoare… Totul este despre culoare. Dar […]

Citeste tot articolul

Resedinta Artmore – Singapore

In ultimii ani, din cauza blocurilor rezidentiale inalte, Asia a suferit o transformare semnificativa. Nu doar blocurile turn care samana foarte mult una cu alta, se inalta spre cer in cele mai multe orase din Asia. O noua generatie de blocuri zgarie-norii ofera acum siluete estetice, singulare si care includ spatii de locuit confortabile, gradini amenajate atractiv si o serie de facilitati pentru rezidenti.

Citeste tot articolul

Vila Kogelhof – Olanda

Villa Kogelhof este un proiect rezidential proiectat de Paul de Ruiter ca o parte a unui teren de 25 de hectare protejate in Noord-Beveland din Olanda. Proiectul dispune de o arhitectura contemporana, care integreaza elemente durabile care fac casa auto-eficienta si neutra din punct de vedere al carbonului, astfel incat sa aiba un impact cat mai putin fata de populara atractie turistica, unde cresc o varietate de animale si plante rare.

Citeste tot articolul

Donna Drive – Casa de pe deal

Casa de pe deal situata la 150 de metri de la drumul principal, constransa de contururile de panta existente, elemente de peisaj si forma neregulata a locului. S-a luat in considerare crearea de spatii separate pentru diferitele activitati, ca urmare a programul de lucru netraditional al proprietarilor. Se pune accentul pe vederea spre ocean si dealurile din jur in timp ce de amesteca cu mediul. Ofera intimitate de la casele de pe dealurile de mai sus. Maximizand atat programul si contextul, aceasta casa de pe deal integreaza spatii distincte: […]

Citeste tot articolul

Apartamentul studentesc – ecologic si inteligent

Arhitectii Tengbom a proiectat un apartament pentru studentii care este accesibil, ecologic si inteligent atat in termeni de design si alegerea materialelor. Proiectul este o colaborare cu producatorul de lemn Martinsons si compania de imobiliare AF Bostäder .

Citeste tot articolul

Casa de vacanta Overby

Situat in apropiere de Stockholm – Suedia, casa de vacanta Overby este o casa de vacanta proiectata de arhitectul John Robert Nilsson si foloseste cele mai noi solutii si caracteristici, desi arata foarte simplu si ordonat.

Citeste tot articolul

Blocul panglica Five Franklin – New York

O cladire rezidentiala de 20 etaje din TriBeCa, New York City. Blocul Five Franklin aduce un omagiu la estetica conica din fonta a TriBeCa, cu o fatada construita din benzi reflectorizante de metal negru de latimi diferite. Acest tratament al fatadei ofera intimitate, cu lumina si vedere la maximum in fiecare resedinta. Benzile de metal se rasucesc ca niste panglici, inconjurand blocul Five Franklin, inclusiv terasele si balcoanele, care utilizeaza acest element decorativ ca un instrument functional.

Citeste tot articolul


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+