Subscribe

Locul de relaxare

Design & imaginatie doar cu pietre

Imaginatia, creativitatea si unicitatea sunt cuvinte insuficiente sa defineasca imaginea alaturata.

Citeste tot articolul

Textele de pe trecerile de pietoni ar putea povesti istoria locului

Inspiratia vine din orice colt al lumii. Astfel, ideea trecerilor de pietoni cu text, ar putea spre exemplu sa prezinte istoria locului. Este doar idee, care impreuna o putem dezvolta…

Citeste tot articolul

Un zambet ne invioreaza oricand

Si obiectele inconjuratoare pot zambi!

Citeste tot articolul

“Designul de sub pietre”

piatra curte

Pietrele din curte pot fi utilizate ca obiecte de ornament, avem un exemplu mai jos.

Citeste tot articolul

Resedinta Artmore – Singapore

In ultimii ani, din cauza blocurilor rezidentiale inalte, Asia a suferit o transformare semnificativa. Nu doar blocurile turn care samana foarte mult una cu alta, se inalta spre cer in cele mai multe orase din Asia. O noua generatie de blocuri zgarie-norii ofera acum siluete estetice, singulare si care includ spatii de locuit confortabile, gradini amenajate atractiv si o serie de facilitati pentru rezidenti.

Citeste tot articolul

Luna in Crestere – Rising Moon

Luna in Crestere (Rising Moon) este un pavilion temporar conceput pentru a servi ca un punct de atractie pe timpul Festivalului de Toamna din Hong Kong 2013. Se reinterpreteaza lanternele de hartie traditionale, cu sticle de plastic reciclate, creand in acelasi timp o Luna sintetica, promovand astfel mesajul de protectie a mediului. Luna in Crestere a oferit un impact vizual puternic, cu efecte de lumini si sunet, la exterior si interior. Proiectul a primit Premiul de Aur la competitia ‘Lantern Wonderland Design’ din Mai 2013.

Citeste tot articolul

Decoratiuni perfecte pentru seminee

Seminee moderne nu mai sunt construite doar cu piatra si caramida, acum ele sunt construite si din marmura, chiar si din sticla. Aspectul semineelor contemporane nu a fost schimbat mult de-a lungul timpului, doar materialul din care sunt construite. Puteti folosi decoratiuni perfecte, cum ar fi piatra decorativa ‘Navarra’ sau ‘Split-Face’. Cu ajutorul lor, veti avea senzatia de contemporan si modern in acelasi timp. Amintiti-va ca semineele sunt elemente importante de design interior si ar trebui sa se tina cont de utilizarea lor: pentru a da un aspect frumos […]

Citeste tot articolul

Pavaje pentru liniste si relaxare

Pentru a adauga un farmec autentic casei tale, includeti o zona in curtea din spate inconjurata cu un gard, loc care va fi acoperit cu pavaje. Tonul se va stabili in functie de culoarea pavajului ales. In functie de culoare, zona va deveni mai spatioasa sau mai mica si cocheta. Se poate alege ca si dale de pavaj mai deschise, avand culoarea ‘alb’ sau ‘smoke’, dar se pot alege si culori mai inchise cum ar fi ‘beige’ si ‘noche’. Zona va deveni sigur o oaza de liniste si relaxare.

Citeste tot articolul

Padure in forma de chitara

padure in forma de chitara

Forma conteaza! Ma gandesc ca cineva a avut rabdare si un plan destul de precis pentru a realiza o padure in forma unei chitare.

Citeste tot articolul

Impresionant!

turn din pietre

Turn construit din pietre. Iata o dovada ca nimic nu este imposibil!

Citeste tot articolul


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+