Subscribe

Posts Tagged ‘bloc’

Resedinta Artmore – Singapore

In ultimii ani, din cauza blocurilor rezidentiale inalte, Asia a suferit o transformare semnificativa. Nu doar blocurile turn care samana foarte mult una cu alta, se inalta spre cer in cele mai multe orase din Asia. O noua generatie de blocuri zgarie-norii ofera acum siluete estetice, singulare si care includ spatii de locuit confortabile, gradini amenajate atractiv si o serie de facilitati pentru rezidenti.

Citeste tot articolul

Blocul panglica Five Franklin – New York

O cladire rezidentiala de 20 etaje din TriBeCa, New York City. Blocul Five Franklin aduce un omagiu la estetica conica din fonta a TriBeCa, cu o fatada construita din benzi reflectorizante de metal negru de latimi diferite. Acest tratament al fatadei ofera intimitate, cu lumina si vedere la maximum in fiecare resedinta. Benzile de metal se rasucesc ca niste panglici, inconjurand blocul Five Franklin, inclusiv terasele si balcoanele, care utilizeaza acest element decorativ ca un instrument functional.

Citeste tot articolul

50 de locuinte vopsite cu mesajul “Noi suntem lumina”

vopsit fatada bloc

Mesajul “Somos Luz” (”Noi suntem lumina”) a fost pictat pe 50 de case situate intr-un cartier din orasul Panama. Imi vine greu sa cred ca asa ceva ar fi posibil in Romania, adica sa decorezi fatada unui bloc cu o pictura intr-un mod aparte sau cu un mesaj care devine spectaculos.

Citeste tot articolul


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+