Subscribe

Posts Tagged ‘casa’

Vila Kogelhof – Olanda

Villa Kogelhof este un proiect rezidential proiectat de Paul de Ruiter ca o parte a unui teren de 25 de hectare protejate in Noord-Beveland din Olanda. Proiectul dispune de o arhitectura contemporana, care integreaza elemente durabile care fac casa auto-eficienta si neutra din punct de vedere al carbonului, astfel incat sa aiba un impact cat mai putin fata de populara atractie turistica, unde cresc o varietate de animale si plante rare.

Citeste tot articolul

Donna Drive – Casa de pe deal

Casa de pe deal situata la 150 de metri de la drumul principal, constransa de contururile de panta existente, elemente de peisaj si forma neregulata a locului. S-a luat in considerare crearea de spatii separate pentru diferitele activitati, ca urmare a programul de lucru netraditional al proprietarilor. Se pune accentul pe vederea spre ocean si dealurile din jur in timp ce de amesteca cu mediul. Ofera intimitate de la casele de pe dealurile de mai sus. Maximizand atat programul si contextul, aceasta casa de pe deal integreaza spatii distincte: […]

Citeste tot articolul

Casa de vacanta Overby

Situat in apropiere de Stockholm – Suedia, casa de vacanta Overby este o casa de vacanta proiectata de arhitectul John Robert Nilsson si foloseste cele mai noi solutii si caracteristici, desi arata foarte simplu si ordonat.

Citeste tot articolul

Casa rustica de pe litoral

Aceasta casa frumoasa este situata pe malul insulei Lopez – Washington si a fost proiectata de catre Casa de Arhitecti Graham Baba cu un stil rustic, care ofera proiectului o mare personalitate.

Citeste tot articolul

Casa Downley – casa vinului

Casa Downley este o casa inovatoare de tara construita in Petersfield, Anglia. Clientul a cerut un loc linistit dar plin de viata, plin de textura naturala, contraste si materiale indigene. Grupul de arhitecti BPR a creat o intrare in secventa, care incepe cu o intrare circulară de piatra si se extinde de-a lungul cladirii intr-o curte interioara delimitata de un zid ruinat si o scara care duce la terasa de pe acoperis.

Citeste tot articolul

Casa in Copaci – Casey Key

Clientul a dorit o “casa in copaci” si designerii de la TOTeMS Architecture au acceptat provocarea. Acesta este modul in care sa nascut aceasta frumoasa resedinta. Casa de oaspeti Casey Key este situata in Florida si ofera toata intimitatea pe care o puteti obtine. Ea are un dormitor, o baie, o zonă frumoasa de living, cu o bucatarie si o mansarda. Distinctia dintre perete si acoperis este distorsionata prin utilizarea de grinzi laminate din pin pentru spatiul curbat. Acesta este motivul pentru care structura este deschisa la est si […]

Citeste tot articolul

Casa Hobbit pentru fanii seriei Stapanul Inelelor

Practic aceasta este casa de vis pentru un fan ‘Stapanul Inelelor’ si se pare ca visele se pot transforma in realitate cu putina ambitie. Simon Dale ne-a aratat ca uneori nu trebuie sa fiti un arhitect pentru a veni cu o idee frumoasa, daca aveti imaginatia necesara.

Citeste tot articolul

Casa din Beton – design minimalist (Sant Abbondio, Elvetia)

Aceasta casa a fost construita pe o panta abrupta in Sant Abbondio (Elvetia), fiind proiectata pentru doua persoane si oaspetii lor. Proprietatea se invecineaza pe cele trei laturi cu alte construcții existente, in timp ce partea de jos este atasata la drumul de acces. Partea de sus ofera o vedere superba a Lacului Maggiore si a muntilor din zona.

Citeste tot articolul

Casa moderna – Gatineau Hills

Această casa moderna, ​​stabilita in frunzisul des de pe dealurile situate la nord de Ottawa, a fost conceputa pentru a incuraja imprejurimile impadurite si lumina naturala sa patrunda subtil in interior prin suprafetele mari de sticla. La exterior, utilizarea lemnului de stejar vechi la nivelul al doilea ofera un echilibru textural cu placa de ciment alba si sticla de la parter.

Citeste tot articolul

Casa Y – proiect rezidential privat (Singapore)

Situata in Singapore, Casa Y este un proiect rezidential privat proiectat de grupul de arhitecti ONG&ONG din New York, unde s-a folosit un stil contemporan elegant.

Citeste tot articolul


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+