Subscribe

Posts Tagged ‘cladirea’

Cladirea Feliata – Chengdu, China

In centrul orasului Chengdu din China, la intersectia strazii Ring Roar si Ren Ming Nam Road, gasim Cladirea Feliata, mai multe blocuri cu forme ciudate avand in mijloc o piata publica larga, cu functii diferite. Crearea unui spatiu public metropolitan in loc de zgarie-nori, acest proiect de trei milioane de metri patrati, isi ia forma din distribuirea luminii naturale. Structura cladirii este din beton alb, organizata in sase cladiri cu deschidere mare, in timp ce sectiunile “taiate” sunt din sticla.

Citeste tot articolul

Centrul cultural Heydar Aliyev

Centrul cultural Heydar Aliyev gazduieste o varietate de programe culturale , designul sau este o abatere de la arhitectura rigida și de cele mai multe ori monumentala a fostei Uniuni Sovietice, care este foarte raspandita in Baku – Azerbaidjan. Cladirea aspira sa-si exprime sensibilitatea si diversitatea culturii Azery .

Citeste tot articolul

Cladirea peste din Shanghai

Situata in mijlocul unui lac artificial din zona de sud-est a orasului Shanghai – China, cladirea a fost prima din cele cinci cadiri comerciale planificate sa fie construite in zona, ca un reper de dezvoltare. Forma circulara a cladirii care are cinci etaje, a fost determinata in raport cu malul marii, oferind o vedere de 270° a lacului. Datorita locatiei sale unice, la extremitatea peninsulei, designul aminteste vizitatorilor de un far.

Citeste tot articolul


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+