Subscribe

Producatori

Cuvinte cheie STAR STONE

dale-pavaj-arvore-tmb-4-1

La prima vedere s-ar putea sa nu realizati ca nu toate dalele pentru pavat sunt create la fel, STAR STONE e diferit. Alegeti un produs durabil, pe care sa va bazati in orice anotimp si care sa reziste o viata!

piatra-decorativa-tm-4-1

Ofera caldura, frumusetea si prestigiul unei pietre naturale, dar este mult mai usoara, mai simplu si mai rapid de montat decat va imaginati! Produsele noastre confera eleganta si stil oricarei suprafete.

caramida-decorativa-tmb-4-1

O simpla tencuiala nu coloreaza locul in care locuiesti sau lucrezi, de aceea beneficiarii cauta variante mai speciale pentru aceste suprafete. Caramida aparenta confera ambientelor eleganta, armonie si stil.

bordura-piscina-roma30-tmb-4-1

Bordurile pentru piscine, joaca un rol esential in definirea piscinei, fiind importante si pentru evitarea accidentelor datorita suprafetei antiderapante.

capace-stalpi-tmb-4-1

Capacele de stalp Star Stone dau o nota eleganta si distinsa gardului dvs. Produsele sunt colorate si armate in masa nemaifiind necesara vopsirea lor.

capitel-stalp-gard-tmb-4-1

In afara aspectului, utilitatea are un cuvant mare de spus, forma capacului este special proiectata pentru scurgerea optima a apei.

capac-interval-gard-tmb-4-1

Pot fi folosite atat la terase si balcoane cat si pentru gard dand o nota eleganta si distinsa proiectului dvs.Produsele sunt colorate si armate in masa nemaifiind necesara vopsirea lor.

atic-terasa-tmb-4-1

Pot fi folosite atat la terase si balcoane cat si pentru gard dand o nota eleganta si distinsa proiectului dvs. Produsele sunt colorate si armate in masa nemaifiind necesara vopsirea lor.

pervaz-fereastra-tmb-4-1

Pot fi folosite atat la terase si balcoane cat si pentru gard dand o nota eleganta si distinsa proiectului dvs. Produsele sunt colorate si armate in masa nemaifiind necesara vopsirea lor.


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+