Subscribe

Pavaj Preturi

Pavaj preturi – Adauga ceva deosebit casei tale

Contururi clare, functionalitate si aspect natural. Formele armonioase garanteaza spatiilor amenajate un stil revigorant aparte. In deplin acord cu ambientul natural, pavajul nostru poate imbina modernul cu functionalul intr-un stil unic care lasa loc creativitatii si incadreaza in acelasi timp si piesele clasice. Pavajele sunt cu contururi clare, functionalitate si aspect natural.


dale-pavaj-arvore-tmb-4-1

ARVORE

Dalele de pavaj modulare din travertin Arvore pot fi folosite atat la interior cat si la exterior pentru amenajarea cladirilor, la placarea fatadelor.

Citeste mai mult
dale-pavaj-palermo-tmb-4-1

PALERMO

Dalele de pavele Palermo pot fi folosite atat la interior cat si la exterior pentru amenajarea cladirilor, la placarea fatadelor etc.

Citeste mai mult
dale-pavaj-forest-tmb-4-1

FOREST

Decorarea cu acest material, confera ambientelor eleganta, armonie si stil. Dalele se pot monta pe sapa de nisip sau sapa de beton.

Citeste mai mult

Dalele pavaj STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu o rezistenta de pana la 3 ori mare ca si a betonului turnat.

Dalele Palermo si Arvore au caracterisitici superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice si de uzura cat si in privinta absortiei de apa. Culoarea si textura acestor dale sunt inspirate din piatra naturala reproducand cu mare acuratete cele mai fine detalii ale acestora rezultand o suprafata unica. Fie ca e vorba de alei, terase, zone pietonale, de agrement, in gradina sau in jurul piscinei STAR STONE va pune la dispozitie mijloacele necesare pentru a aduce la viata ideiile dvs. de amenajare peisagistica.

Dalele STAR STONE incorporeaza tehnologii precum “StarStone Power“, “StarStone Protect” si “StarStone Clean

StarStone Power asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultand produse extrem de rezistente si durabile.

Dalele Star Stone incorporeaza tehnologia “StarStone Protect” in cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. StarStone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la cicluri inghet – dezghet.

Combinat cu tehnologia StarStone Clean in cadrul procesului de productie se aplica un strat de protectie pe suprafata pavajului fapt ce ii sporeste rezistenta si mai mult. Rezultatul: produsele STAR STONE se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate se realizeaza cu mai multa usurinta.

In plus, StarStone Clean protejeaza pavajul impotriva inghetului, acesta pastrandu-si frumusetea pentru un timp indelungat.


face_mix_design

StarStone Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultand produse extrem de rezistente si durabile.

concrete_mix

StarStone Protect

Elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la cicluri inghet – dezghet.

realistic_texture

StarStone Clean

Protejeaza pavajul impotriva inghetului, acesta pastrandu-si frumusetea pentru un timp indelungat.


  • Indepartarea facila a frunzelor cazute, a petelor de vin, ulei etc.
  • Pavajul isi pastreaza aspectul natural pentru multi ani.
  • Reducerea riscului de aparitie a eflorescentelor.
  • Proprietati antiderapante.
  • Reducerea riscului de decolorare.
  • Rezistenta la inghet si sare de degivrare.
  • Produsele au fost testate la 28 de cicluri de inghet – dezghet, in urma rezultatelor produsele nu au suferit nicio modificare!
  • Rezistenta ridicata la intemperii.


Galerie Pavaj Preturi


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+