Subscribe

Bordura piscina Stefani – Subcolt Stanga

Bordura Stefani – Subcolt Stanga

Bordura Stefani – Subcolt Stanga este un produs special din piatra compozita creat pentru decorarea bordurii piscinei. Datorita formei geometrice si al suprafetei rugoasa antiderapanta bordura piscinei devine un element decisiv in crearea imaginii finale.

Bordura Stefani - Subcolt Stanga

Culori disponibile Bordura Stefani – Subcolt stanga

In functie de necesitati putem realiza la comanda borduri de piscine de alte dimensiuni si raze. Culoarea standard sau personalizata !


particularitati-borduri-piscine-700px
Textura Dimensiuni Greutate Observatii Ambalaj
Calcar 500x 320 x 45 mm 15 kg / Buc. Textura antiderapanta Palet

In afara aspectului, utilitatea are un cuvant mare de spus, forma bordurii de piscina Stefani – Subcolt Stanga este special proiectata pentru evitarea accidentelor, iar textura suprafetei este antiderapanta.

Bordurile de piscine STEFANI Star Stone incorporeaza tehnologii precum “StarStone Power“, “StarStone Protect” si “StarStone Clean

StarStone Power asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultant produse extrem de rezistente si durabile.

Bordurile Star Stone incorporeaza tehnologia “StarStone Protect” in cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. StarStone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la cicluri inghet – dezghet.

Combinat cu tehnologia “StarStone Clean” in cadrul procesului de productie se aplica un strat de protectie pe suprafata pavajului fapt ce ii sporeste rezistenta si mai mult. Rezultatul : produsele StarStone se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. indepartarea petelor, gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara.

In plus, StarStone Clean protejeaza Bordura Stefani – Subcolt Stanga impotriva inghetului, acesta pastrandu-si frumusetea pentru un timp indelungat.

  • Indepartarea facila a frunzelor cazute, a petelor de vin, ulei etc.
  • Pavajul isi pastreaza aspectul natural pentru multi ani.
  • Reducerea riscului de aparitie a eflorescentelor.
  • Proprietati antiderapante
  • Reducerea riscului de decolorare.
  • Rezistenta sa inghet si sare de degivrare.
  • Rezistenta ridicata la intemperii.

Produsele pe care le alegeti pentru piscina dumneavoastra reprezinta o decizie pe termen lung, de aceea este esential sa beneficiati de cea mai buna consultanta. Pentru a va oferi solutia optima de amenajare, colaboram cu firme din domeniul peisagisticii, precum si din domeniul constructiilor.


piscina in sinaia

StarStone Power

Asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultant produse extrem de rezistente si durabile.

piscina interioara

StarStone Protect

Elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la cicluri inghet — dezghet.

piscina intex

StarStone Clean

Protejeaza pavajul impotriva inghetului, acesta pastrandu-si frumusetea pentru un timp indelungat.

Galerie Foto borduri de piscina Stefani

partener-stefani-piscine

Piscinele Stefani Pool sunt piscine monobloc, fabricate din straturi succesive de rasini poliesterice de inalta calitate, armate cu fibra de sticla avand in interior o structura tip sandwich, tehnologie care le asigura o suprafata extrem de fina, foarte mare rezistenta si o lunga durata de viata.


www.starstone.ro

Web analytics


Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.

Contact

STAR STONE PRODUCTION S.R.L.
Sediu Central si Productie
Nojorid nr.570, Oradea, Jud. Bihor, ROMANIA

Tel.: (004) 0259 422 088
Mobil: (004) 0746.022.526
E-mail: office@starstone.ro

Orar: Luni - Sambata 09.00 – 17.00

Abonare newsletter

CAPTCHA
Please wait...
Facebook IconVisitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+Visitati pagina de Google+